Știai că poți lucra pentru cea mai faimoasă multinațională din lume și fără să ai minimum doi ani experiență în domeniu ?

Deși nu vindem nici limonade, nici biscuiți și nici telefoane, suntem unul din cele mai cunoscute branduri din lume – poate cel mai cunoscut, dar e normal să fie așa: am luat ființă în 1863. Și deși nu cerem și nici nu primim de la stat nici măcar un ban, asta nu ne-a împiedicat să ne deschidem filiale în aproape toate orașele din lume. Care este obiectul de activitate al ‘multinaționalei’ noastre? Misiunea noastră este să alinăm suferința umană sub orice formă s-ar manifesta ea. Mai precis ajutăm persoanele și grupurile vulnerabile în caz de dezastre și crize, dar și de fiecare dată când resursele financiare și donațiile ne-o permit.

Dar acțiunile noastre nu se opresc aici, după cutremulul din China s-a organizat o campanie de ajutorare a victimelor și nu numai. Activitatea noastră o puteți urmării pas cu pas prin intermediul acestui site care, deși se află doar la începuturi, este destul de mare și de avansat încât să vă dea toate informațiile de care aveți nevoie, să vă arate campaniile și strădaniile noastre, pe care sperăm să le sprijiniți în continuare.

În România, Crucea Roșie este activă din 1876, și vrem să rămânem cel puțin la fel de activi ca până acum. Așa că ne-am bucura foarte mult dacă această scrisoare te-ar convinge măcar să vrei să afli mai multe lucruri despre noi, iar acest site este cel mai la îndemână și cel mai practic mod de a afla totul despre noi, și totuși dacă nu vă este clar ceva sau dacă pur și simplu vreți mai multe informații oricare dinte voluntari vi le poate oferii.

Să ne întoarcem la întrebarea inițială: știai că poți să te alături oricând organizației noastre? Ideea e că avem mare nevoie de voluntari. Deoarece e bine să știți că voluntariatul este principiul de bază al activității noastre. Și să nu credeți că suntem naivi, chiar deloc, mulți oameni, poate chiar și TU, simt nevoia să dea din timpul lor liber, din energia și bunăvoința lor celor care au mare nevoie de așa ceva.

Așa că, dacă vreodată vei simți nevoia să-i ajuți pe cei din jurul tău să nu uiți că există o ‘multinațională’ faimoasă și puternică, care te va primi cu brațele deschise, fără să-ți ceară ‘minim doi ani experiență’.

Concret, din Crucea Roșie poate face parte oricine, indiferent de culoarea pielii, numărul anilor, nivelul de cultură, sex și toate celelalte categorii de diferențiere. Tot ceea ce contează este să vrei să ajuți și să ajungi într-una din zile pe la sediul Crucii Roșii din Arad de pe strada Lucian Blaga, nr. 8.

Si.. chiar daca faza cu ajutatul altor persaone nu va intereseaza, nu aveti un suflet extrem de altruist si nu doriti sa va dedicati timpul liber altora va invitam sa veniti, deoarece in primul rand „DA BINE LA CV” si astfel veti descoperi ceea ce inseamna CRR si va promit ca nu veti regreta. In fond si la urma urmei nu aveti nimic de pierdut….

  • UVVG, SIF BANAT-CRISANA, METRO, PRIMARIA ARAD, REAL, EU, PETROM