Societatea Nationala de Cruce Rosie Romana, filiala judeteana Arad efectueaza programe de instruire privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena conform Avizului ministerului sanatatii Nr. 14799/11.03.2014   . Cursurile se efectueza pe baza de prestari servicii contra cost. Diploma este eliberata de catre Directia de Sanatate Publica Arad.

Avem acreditare pentru urmatoarele module:

  1. Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor;
  2. Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.);
  3. Productia si distribuirea apei potabile si productia apei imbuteliate
  4. Servicii de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj, etc.).
  5. Servicii de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

Durata cursurilor pe module , este de 12 ore.

Filiala de Cruce Rosie Arad va propune realizarea cursului de igiena la  valoarea de 80lei / cursant , pe baza unui contract prestari servicii, taxa cursului include si taxa eliberarii diplomei. Filiala Crucii Rosii Arad se obliga sa asigure lector , materiale sanitare necesare predarii cursului. Cursurile sunt sustinute de domnul dr. Draganescu Ionel medic primar in specialitatea igiena.

Va rugam sa ne comunicati  modulul de curs doriti sa urmati pentru angajatii dvs. in vederea unei posibile colaborari. Puteti sa ne contactati la tel/fax 0257/281625, 0722714908,  email arad@crucearosie.ro ,pentru eventuale lamuriri.

  • UVVG, SIF BANAT-CRISANA, METRO, PRIMARIA ARAD, REAL, EU, PETROM