Filiala Judeteana de Cruce Rosie Arad doreste sa aduca o bucurie si un zambet in randul copiilor si familiilor defavorizate prin intermediul programului social derulat  in ajunul sarbatorilor de iarna.

Actiunile sustinute de voluntarii filialei s-au indreptat spre copiii din Asociatia Ghiocelul si a celor de la  Aurel Vlaicu care au avut intalnire cu Mos Craciun in tramvaiul acestuia. Copii au primit cadouri: dulciuri si jucarii achizitionate din fondurile proprii filialei.

De asemenea, elevii din scoala generala Mihai Eminescu, clasele III si IV coordonate de prof. invatamant primar Binchiciu Ileana, Lupea Georgiana si Oarcea Mihaele, impreuna cu elevii lor au donat 300 kg de alimente, jucarii si imbracaminte pentru copii nevoiasi. Voluntarii filialei au facut 20 de pachete pe care le-au distribuit in comunele Munar si Secusigiu la familii vulnerabile.

In aceasta perioada prin donatii de dulciuri (ciocolata), s-a distribuit ciocolata la casele de copiii din Asociatia Viitorul Copiilor, Casa de copii Nadlac, pensionari Arad, Chisineu Cris, voluntarii filialei au fost Mos Craciun pentru copiii de la Casa LP de pe str Udrea carorara li s-au inmanat dulciuri, jucarii, incaltaminte.

Peste 270 familii din Arad si subfilialele de Cruce Rosie din judet Nadlac, Pecica, Sebis, Lipova vor primi tichete sociale in valoare de 50 RON persoanelor indreptatite de a primi tichete sociale sunt cele care se incadreaza in legea persoanelor cu dizabilitati sau aflate in plata venitului minim garantat.

Pe aceasta cale, conducerea filialei doreste sa aduca multumiri sponsorilor, donatorilor,membrilor de Cruce Rosie care pe parcursul anului 2014 au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit  financiar si prin donatii in bunuri. Intreaga activitate a fost derulata cu sprijinul celor peste de 80 voluntari ai filialei carora le multumim si le dorim sarbatori fericite, Un An Nou plin de bucurii, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

 

Cu stima, dir. Cuvineanu Iudita

Categorie: Evenimente
  • UVVG, SIF BANAT-CRISANA, METRO, PRIMARIA ARAD, REAL, EU, PETROM