În anul 1985 Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie Ziua Internaţională a Voluntarilor, sărbătorită de atunci în întreaga lume. Această zi este dedicată eforturilor celor care au participat şi contribuit prin oferirea timpului lor ca voluntari. Fiecare implicare este importantă pentru ca astfel, tot mai mulţi vor putea să beneficieze de sprijinul Filialei prin voluntari.

Implică-te! Fii voluntar de Cruce Roşie!

  • Vrei să faci ceva deosebit?
  • Vrei să faci ceva folositor lumii în care trăieşti?
  • Vrei să oferi din timpul tău liber celor nefericiti? Dacă răspunsul tău este da, da si DA, atunci trebuie să te implici acum! Alătură-te Filialei, unde vei avea parte de oameni noi care te vor ajuta să te impici în diferite acţiuni de special interes pentru tine.

    Voluntariatul nu este o acţiune sau o experienţă neînsemnată prin care ajuţi pe cineva şi apoi trece, uitănd tot. Nu te simţi niciodată mai împlinit, decât atunci când poţi să ajuţi pe cineva, să vezi că ai reusit să il faci să zâmbească. Valoarea bucuriei este mult prea greu de cântărit şi de cele mai multe ori nu poate fi comparată.

Implică-te!!! Fii folositor şi în forma aceasta.

    Cu această ocazie Filiala de Cruce Roşie Arad, MULŢUMEŞTE TUTUROR VOLUNTARILOR pentru implicarea şi din acest an prin care rezultatele semnificative ale Filialei se datorează VOLUNTARILOR.

Cu deosebit respect | With great respect,
Filiala Arad de Cruce Roşie

Voluntari:
                   

 

Categorie: Evenimente
  • UVVG, SIF BANAT-CRISANA, METRO, PRIMARIA ARAD, REAL, EU, PETROM